Köpvillkor

Om du laddar ner någon av våra appar sker det via de externa parterna AppStore eller GooglePlay, och köpvillkoren för dessa hittar du hos respektive part.

För artiklar köpta i webbshoppen: Priserna för produkterna är angivna i SEK och exklusive moms. Momssatsen är 25 %. Frakt tillkommer.

Betalning sker via faktura, som skickas ut till den fakturaadress som har angivits i formuläret med kunduppgifter. Fakturan ska vara betald inom 30 dagar. Därefter tillkommer en dröjsmålsränta på 10 %.

Leverans sker inom 1-3 veckor förutsatt att produkterna finns i vårt lager. Vid försenad leverans på grund av att produkterna är slut i lager kommer kunden att kontaktas.

Kunden har rätt att ångra sig och returnera sina produkter inom 30 dagar från dess att produkten har levererats. Innan retur sker ska dock kunden ha kontaktat Språka Mera för information om returnummer och returadress. Skicka INTE tillbaka dina produkter utan att först ha kontaktat oss. Returnerade produkter ska vara i oanvänt och oskadat skick. Returporto betalas av kunden. Vid ej uthämtad försändelse faktureras kunden för frakt och returfrakt samt en administrativ avgift på 50 kr.

Vid reklamation eller skada kontakta Språka Mera omgående.

Vi reserverar oss mot att utsålda varor kan dröja i leverans eller bytas ut mot likvärdiga produkter.