Integritetspolicy

Så här hanterar vi dina personuppgifter i webbshopen

När du lägger en order i webbshoppen sparar vi namn, postadress, telefonnummer, e-postadress, kundnummer, leverans- och betalningsuppgifter. För att kunna skicka en information till dig om din order samt om du godkänt det sprarar vi din e-postadress och ditt telefonnummer. Din adress behöver vi för att kunna leverera ditt paket på bästa sätt. De personuppgifter vi får i samband med köp sparas också för eventuell framtida support, reklamationer och garantier.

Personuppgifter sparas under den tid det finns en pågående användarrelation samt i enlighet med lämnat samtycke. Vi behandlar inte kunddata som är äldre än två år, men för vår bokförings skull behöver vi spara köphistorik i sju år. Vill du att vi ska ta bort dina personuppgifter tidigare än så är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss, så ordnar vi det direkt.

Du har alltid rätt att när som helst få ett utdrag på vilken information vi har om dig och få veta hur, samt i vilket syfte personuppgifterna används. Du har också rätt att begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@sprakamera.se för att få svar på frågor och funderingar kring dina personuppgifter.

Så här hanterar vi dina personuppgifter i apparna

Språka Mera-apparna:

  • överför ingen data om användaren
  • kräver inte att användaren delar personlig information
  • frågar inte efter födelsedata
  • samlar inte in och överför inte personlig information

Dessutom har apparna varken reklam eller köp inuti app.