Köpvillkor

Om du laddar ner någon av våra appar sker det via de externa parterna AppStore eller GooglePlay, och köpvillkoren för dessa hittar du hos respektive part. 

För artiklar köpta i webbshoppen: Priserna för produkterna är angivna i SEK och exklusive moms. Momssatsen är 25 %. Frakt tillkommer.

Betalning sker via faktura, som skickas ut till den fakturaadress som har angivits i formuläret med kunduppgifter. Fakturan ska vara betald inom 30 dagar. Därefter tillkommer en dröjsmålsränta på 10 %.

Leverans sker inom 1-3 veckor förutsatt att produkterna finns i vårt lager. Vid försenad leverans på grund av att produkterna är slut i lager kommer kunden att kontaktas.

Kunden har rätt att ångra sig och returnera sina produkter inom 30 dagar från dess att produkten har levererats. Innan retur sker ska dock kunden ha kontaktat Språka Mera för information om returnummer och returadress. Skicka INTE tillbaka dina produkter utan att först ha kontaktat oss. Returnerade produkter ska vara i oanvänt och oskadat skick. Returporto betalas av kunden. Vid ej uthämtad försändelse faktureras kunden för frakt och returfrakt samt en administrativ avgift på 50 kr. 

Vid reklamation eller skada kontakta Språka Mera omgående.

Vi reserverar oss mot att utsålda varor kan dröja i leverans eller bytas ut mot likvärdiga produkter.

Sekretesspolicy/Hur vi hanterar dina personuppgifter

När du lägger en order i webbshoppen sparar vi namn, postadress, telefonnummer, e-postadress, kundnummer, leverans- och betalningsuppgifter.  För att kunna skicka en information till dig om din order samt om du godkänt det sprarar vi din e-postadress och ditt telefonnummer. Din adress behöver vi för att kunna leverera ditt paket på bästa sätt. De personuppgifter vi får i samband med köp sparas också för eventuell framtida support, reklamationer och garantier. 

Personuppgifter sparas under den tid det finns en pågående användarrelation samt i enlighet med lämnat samtycke. Vi behandlar inte kunddata som är äldre än två år, men för vår bokförings skull behöver vi spara köphistorik i sju år. Vill du att vi ska ta bort dina personuppgifter tidigare än så är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss, så ordnar vi det direkt. 

Du har alltid rätt att när som helst få ett utdrag på vilken information vi har om dig och få veta hur, samt i vilket syfte personuppgifterna används. Du har också rätt att begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att få svar på frågor och funderingar kring dina personuppgifter. 

Om du laddar ner någon av våra appar sker det via de externa parterna AppStore eller GooglePlay. Vi på Språka Mera har nte tillgång till information om vem som laddar ner våra appar, och vi hänvisar därför till de parternas respektive integritetspolicy.  

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär