Lilla Påsen med lägesord 

Med Språka Meras Lilla Påse med lägesord får ni möjlighet att på ett roligt sätt öva på lägesord tillsammans med Totte och hans nalle. Materialet passar också för att öva ordförråd inom kategorin "saker i hemmet". Boken, spelen och leksakerna i Lilla påsen med lägesord erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. 

Lilla Påsen med lägesord riktar sig till barn i förskoleåldern, och kan användas i t ex förskolan eller hemmet, både i grupp och individuellt. Lämpar sig särskilt för barn som behöver extra stöd i sin språkutveckling. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Teckenbilder för användning av TAKK (tecken som stöd) ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med! 

679,00 SEK
(Ex. 25% moms)

Lilla påsen med lägesord

INNEHÅLL

Manual Lilla Påsen med lägesord

Pedagogisk vägledning till Lilla Påsen med lägesord

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Påsen med lägesord kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Totte städar

Bok: Totte städar

Totte har många saker att leka med. Men just nu vill Totte bara ha sin Nalle och Nalle är alldeles borta. Då måste Totte leta.

Docka: Totte

Docka: Totte

Mysig Totte-docka, ca 25 cm lång. Dockan har avtagbara kläder.

Leksak: Tottes Nalle

Leksak: Tottes Nalle

Nalle, 16 cm lång. 

Lottospel: Saker i hemmetLottospel: Saker i hemmet

Lottospel: Saker i hemmet

Lottospel med motiv från hemmet. Fina motiv som barnet kommer att känna igen i sin vardag. Samla bilder till de olika brickorna. Bilderna i lottospelet kan också gömmas på olika ställen för att öva lägesord. Spelet är gjort i kraftig kartong. Innehåller: 30 markörer och 5 spelbrickor.

Dockmöbler: stol, bord, låda Dockmöbler: stol, bord, låda

Dockmöbler: stol, bord, låda

Lek och öva på lägesorden! Har Tottes nalle gömt sig i lådan, under bordet eller bakom stolen?

Påse: Lilla Påsen med lägesord
679,00 SEK
(Ex. 25% moms)
 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär