Lilla Färgpåsen

Med Språka Meras Lilla Färgpåse får ni möjlighet att på ett lekfullt sätt öva färgbegrepp tillsammans med Lilla Anna. Boken, spelen och leksakerna i Lilla Färgpåsen erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

679,00 SEK
(Ex. 25% moms)

Lilla Färgpåsen

INNEHÅLL

Manual Lilla Färgpåsen

Pedagogisk vägledning till Lilla Färgpåsen

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Färgpåsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Lilla Anna leker med färger

Bok: Lilla Anna leker med färger

En söt pekbok med bilder ur Lilla Annas värld. En röd handväska, en grön krokodil eller en blå bil? Lär dig 10 färger och se hur kul Lilla Anna har med dem.

Docka: Lilla Anna

Docka: Lilla Anna

Klassisk Lilla Anna-docka, en given favorit hos de minsta barnen! Lilla Anna hjälper gärna till att sortera och säga namnen på färgerna, men se upp: Ibland ställer hon till med tokigheter! Dockan är 12 cm lång.

Spel: Sortera färger med fåglarSpel: Sortera färger med fåglar

Spel: Sortera färger med fåglar 

Innehåller: Roligt färgsorteringsspel med 24 fågelungar, sex fågelmammor/pappor och sex fågelbon. Allt i sex i olika färger. Lägg fågelungarna i påsen och ta upp en i taget. Säg vad färgen heter, och lägg fågelungen i rätt fågelbo. Passa på att räkna fågelungarna, så får ni öva antal också! 

Pussel: Alla mina färgerPussel: Alla mina färger

Pussel: Alla mina färger

Rejält pussel i trä, för att öva på färgmatchning. Kan även användas för att kategorisera utifrån andra områden (kläder, frukt, grönsaker, djur). Innehåller 20 bitar.

Liten tygpåse

Liten tygpåse

Tygpåsen för förvaring av lekmaterialet.  Kan avvika i färg och material från bildexemplet.

Påse: Lilla Färgpåsen
679,00 SEK
(Ex. 25% moms)
 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär