Material från Språka Mera

Språka Mera-påsarna är fyllda med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna de språkliga områden som avses. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den medföljande manualen finns tips och inspiration, men det är bara fantasin som sätter gränserna för övningarna. De stora tygpåsarna är av hög kvalitet, sydda av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet. En del av våra Språka Mera-påsar innehåller smådelar och bör därför inte användas av barn under tre års ålder.

Priserna som anges för varje påse är exklusive moms. Frakt tillkommer.

 
Påse: Saker och ting

Påse: Saker och ting

1.495,00 SEK
Pris exkl moms

Saker och ting

Den här Språka Mera-påsen är fullpackad med ord! Medan ni läser, leker, spelar spel, bygger och pysslar får ni bekanta er med massor av ord inom några vanliga språkliga områden, t.ex kläder, fordon, djur och leksaker. Ni får också lära er vad en häst har gemensamt med en hund, och varför ett äpple inte passar ihop med en bil och en båt. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Tygpåsen är av hög kvalitet, sydd av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Påsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

Saker och ting

INNEHÅLL

Vägledning: Saker och ting

Pedagogisk vägledning till Saker och ting

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Saker och ting kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Max och Maja

Bok: Max och Maja

På tolv generösa uppslag får vi följa de två vännerna Max och Maja när de leker i parken, går på promenad, äter mellanmål, badar, leker inne och ute under sommar och vinter. De charmiga bilderna är stora och tydliga med många detaljer att titta på. Längst ner på varje sida finns dessutom ett antal detaljer att leta reda på i bilderna. Ett roligt sätt för barnet att lära sig nya ord.

Bok: Mina första 1000 ord

Bok: Mina första 1000 ord

De stora och detaljrika bilderna ger varje ord ett sammanhang som inbjuder till samtal och underlättar inlärningen. Boken är till hjälp både för dig som vill lära dig nya ord, se hur orden stavas eller har svenska som andraspråk.

Spel: Kan du gissa?

Spel: Kan du gissa?

Härma ljuden och beskriv eller dramatisera det du ser på bilderna! Vad hör ni? Vad föreställer det? Det gäller att gissa rätt.

Lotto

Lotto

Lottspel med färgglada bilder. Innehåller 6 stora brickor med olika kategorier (t ex fordon, djur och frukt) och 36 småbilder.

Spelplan

Spelplan

Spelplan, spelpjäser och tärningar. Spela och öva på att komma på ord inom olika kategorier. Först i mål vinner!

Frukter

Frukter

Härliga frukter i trä från HABA. Storlek ca 4-5 cm. För sortering och lek.

Djur

Djur

Färgglada djur i gummi från Learning resources. Storlek ca 3-4 cm. För sortering och lek.

Fordon

Fordon

Färgglada fordon i gummi från Learning resources. Storlek ca 3-4 cm. För sortering och lek.

Timglas

Timglas

 

Korgar

Tre korgar

Tre korgar för sortering och lek.

Liten tygpåse

Liten tygpåse

Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär