Material från Språka Mera

Språka Mera-påsarna är fyllda med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna de språkliga områden som avses. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den medföljande manualen finns tips och inspiration, men det är bara fantasin som sätter gränserna för övningarna. De stora tygpåsarna är av hög kvalitet, sydda av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet. En del av våra Språka Mera-påsar innehåller smådelar och bör därför inte användas av barn under tre års ålder.

Priserna som anges för varje påse är exklusive moms. Frakt tillkommer.

 
Påse: Lilla Ordpåsen

Påse: Lilla Ordpåsen

679,00 SEK
Pris exkl moms

Lilla Ordpåsen 

Med Språka Meras Lilla Ordpåse får du möjlighet att på ett roligt sätt öva ordförråd och kategorisering av vanliga begrepp tillsammans med barnet. Lilla Ordpåsen riktar sig till barn i förskoleåldern, och kan användas i t.ex förskolan eller hemmet. Både i grupp och individuellt. Lämpar sig särskilt för barn som behöver extra stöd i sin språkutveckling. Sorteringsmaterialet (counters) och Alfons bygg- och samlarspel bör ej användas av barn under tre års ålder. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Teckenbilder för användning av TAKK (tecken som stöd) ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

 

 

Lilla ordpåsen

INNEHÅLL

Manual Lilla Ordpåsen

Pedagogisk vägledning till Lilla Ordpåsen

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Ordpåsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Alfonsdocka

Alfonsdocka

Mysig docka i plysch. Storlek ca 16 cm.

Bok: Alfons egna saker

Bok: Alfons egna saker

Alfons egna saker är de mest vardagliga sakerna: hans egen stol, jackan och bästa dockan...

Bok: Alfons leker

Bok: Alfons leker

Alfons gillar att leka och pyssla, det är aldrig tråkigt. Han bygger tågbana av lådorna, knyter snören och rosetter. Alfons och Viktor leker med bilar och med Milla gör Alfons en linbana till alla djuren.

Spel: Känn och hitta-bingo

Spel: "Känn och hitta-bingo"

Dra ett kort och känn efter i burken - utan att titta - och försök att hitta matchande träfigur. Den första spelaren som får en hel cirkel vinner! Bilderna och figurerna kan användas till många olika lekar och övningar för träning av ordförråd och kategorisering!

Leksaker: fordon

Leksaker: fordon

Sex stycken färgglada fordon i gummi för lek och sortering. Storlek ca 3-4 cm.

Leksaker: djur

Leksaker: djur

Sex stycken färgglada djur i gummi för lek och sortering. Storlek ca 3-4 cm.

2 sorteringskorgar

2 sorteringskorgar

Två stycken korgar för lek och sortering.

Liten tygpåse

Liten tygpåse

Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär