Material från Språka Mera

Språka Mera-påsarna är fyllda med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna de språkliga områden som avses. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den medföljande manualen finns tips och inspiration, men det är bara fantasin som sätter gränserna för övningarna. De stora tygpåsarna är av hög kvalitet, sydda av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet. En del av våra Språka Mera-påsar innehåller smådelar och bör därför inte användas av barn under tre års ålder.

Priserna som anges för varje påse är exklusive moms. Frakt tillkommer.

 
Påse: Lilla Meningspåsen

Påse: Lilla Meningspåsen

679,00 SEK
Pris exkl moms

Lilla Meningspåsen

Med Språka Meras Lilla Meningspåse får ni möjlighet att på ett lekfullt sätt öva enkel meningsbyggnad. Till er hjälp har ni nallen Pino. Böckerna, leksakerna och spelet erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet i Lilla Meningspåsen. Teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

Lilla Meningspåsen

INNEHÅLL

Manual Lilla Meningspåsen

Pedagogisk vägledning till Lilla Meningspåsen

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Meningspåsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Pino-docka

Pino-docka

Mjuk, mysig Pino-docka i velour med avtagbara kläder. Lek med Pino och skapa korta eller längre meningar som beskriver vad han gör. 22 cm lång.

Bok: Pinos dagbok

Bok: Pinos dagbok

Pinos dagbok Följ med Pino under en dag och se vad han httar på. Pino vaknar, klär på sig äter och leker. Ett spännande vardagsäventyr för de minsta.

Bok : Pino och pottan

Bok : Pino och pottan

I Pingvinens affär finns det många pottor att välja på. Pino får ett fasligt sjå att prova alla. Till slut hittar han en potta som passar perfekt!

Spel: Pino-memory

Spel: Pino-memory

Memory med 30 brickor i hård papp.

Dockmöbel: säng

Dockmöbel: säng 

Fin liten docksäng i målat trä för lek med Pino-dockan. 

Potta

Potta 

En rosa potta i plast för lek med Pino-dockan.

Pipmugg

Pipmugg

Liten pipmugg för lek med Pino-dockan. 

Tandborste

Tandborste

 Liten tandborste för lek med Pino-dockan. 

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär