Material från Språka Mera

Språka Mera-påsarna är fyllda med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna de språkliga områden som avses. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den medföljande manualen finns tips och inspiration, men det är bara fantasin som sätter gränserna för övningarna. De stora tygpåsarna är av hög kvalitet, sydda av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet. En del av våra Språka Mera-påsar innehåller smådelar och bör därför inte användas av barn under tre års ålder.

Priserna som anges för varje påse är exklusive moms. Frakt tillkommer.

 
Påse: Lilla Djungelpåsen med adjektiv

Påse: Lilla Djungelpåsen med adjektiv

679,00 SEK
Pris exkl moms

Lilla Djungelpåsen med adjektiv

Välkommen till djungeln! Här vimlar det av djur som är randiga, prickiga, läskiga, roliga, snabba, långsamma, stora och små. Det finns långa lianer, smala stigar och höga palmer. Ja, det är mycket som är spännande i djungeln och där finns det många tillfällen att använda beskrivande ord (adjektiv).

Böckerna, spelen och leksakerna erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Även teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

Lilla Djungelpåsen

INNEHÅLL

Manual Lilla Djungelpåsen med adjektiv

Pedagogisk vägledning till Lilla Djungelpåsen med adjektiv

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Djungelpåsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Magiska djungeln

Bok: Magiska djungeln

En djungel full av överraskningar! Följ med zebran på upptäcksfärd i djungeln och möt en flygande apa, en ullig noshörning, en pytteliten elefant... Men vänta nu... Hur ser djungeldjuren egentligen ut? Vem är vän och ovän? Kan en bläckfisk bo i djungeln? Kan ett lejon vara rosa? Ja! Det spelar ju ingen roll! För så länge man är en god vän finns det plats för alla.

Bok: Hitta mönstren

Bok: Hitta mönstren

Lär dig hitta olika mönster med den här naturinspirerade skattjakten! Boken innehåller 70 ord att öva på att läsa och säga. Använd de tjocka flikarna för att vända blad och hitta nya mönstrade saker. Upptäck en värld av ränder, prickar och rutor, och försök sedan hitta det som inte passar in på sidan. Se alla fina mönster i underbara färgstarka illustrationer!

Memory: DjungelMemory: Djungel - innehåll

Memory: Djungel

Fint memoryspel med olika djungeldjur. Spelet är gjort i kraftig papp och förvaras i en fin låda. Spelet innehåller 30 runda bitar, 7 cm i diameter.

Spel: DjurmixSpel: Djurmix - innehåll

Spel: Djurmix

Roligt spel där man lär sig att kombinera olika bilder och mönster för att få fram en likadan bild som originalkortet visar.

BläckfiskDjungeldjur

Djungeldjur och en bläckfisk

Tolv fina djungeldjur och en bläckfisk i gummi för sortering och lek. Storlek 3-5 cm. Men kan det finnas en bläckfisk i djungeln? Läs böckerna i Lilla Djungelpåsen så får du se!

Liten gul tygpåse

Liten gul tygpåse

 

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär