Spöken och lägesord

1.396,00 kr

1.745,00 kr ink moms

Med Spöken och lägesord får modiga barn och vuxna öva på att använda de vanligaste lägesorden tillsammans med Spöket Laban och andra kusliga figurer. Spöken och Lägesord bjuder in till många språkstimulerande stunder. I den pedagogiska vägledningen finns även teckenbilder för dig som använder dig av TAKK.  Materialet förvaras i en praktisk handsydd tygpåse. Tyget i den påse som levereras kan avvika från bildexemplet.

Läs mer om Spöken och lägesord längre ned på sidan.

Artikelnummer: 1001

Beskrivning

Med Språka Meras Spöken och lägesord får modiga barn och vuxna bekanta sig med Spöket Laban och andra kusliga figurer medan övar er på att använda de vanligaste lägesorden. Materialet i Spöken och lägesord bjuder in till många roliga och språkstimulerande stunder. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Tygpåsen är av hög kvalitet, sydd av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Tyget i den påse som levereras kan avvika från bildexemplet.

Språka Mera-påsens innehåll:

Vägledning: Spöken och lägesord

Pedagogisk vägledning till Spöken och lägesord

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Spöken och lägesord kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Labolinas snubbeldag

Bok: Labolinas snubbeldag

Lilla Spöket Laban och hans busiga lillasyster Labolina är barnbokskaraktärer som passar de allra minsta. Labolina snubblar över allt möjligt och allt hon snubblar över vill hon ska tas bort!

Bok:Lugn och Fin på spökjakt

Bok: Lugn och Fin på spökjakt

Lugn och Fin ska flytta. Till ett hus som är allt de drömt om men inget de nånsin sett. Precis som husen i alla spännande berättelser. Men ska de våga gå in? En spännande, mystisk och magisk spökjakt genom mörka rum, snurriga trappor och läskiga ljud.

Spel: Spöket Laban spelar teater

Spel: Spöket Laban spelar teater

Var med och spela teater med Lilla Spöket Laban! Låt dina medspelare gissa vad du gör och på vilket humör du är på. Använd gärna lägesord i charaderna!

Golvpussel: dockhus (Orchard toys)

Golvpussel: dockhus (Orchard toys)

Stort, härligt golvpussel. 25 bitar, 62X42 cm.

Spökbus - Ett kortspel för träning av lägesord

Spökbus – Ett kortspel för träning av lägesord

Ett roligt kortspel med busiga spöken som gömmer sig på olika ställen. Innehåller 108 kort (54 x 2), inklusive kort med lägesorden som ritade tecken samt pedagogisk vägledning.

Dockskåpsmögler i trä

Dockskåpsmöbler i trä

Rejäla dockskåpsmöbler i trä.

Leksaker: Två spöken

Leksaker: Två spöken

Två spöken i gummiträ. Tillverkade i Sri Lanka i samarbete med Fairwood. Mått spöken: ca 6×2,5 cm. Bör ej användas av barn under 3 år.

Du gillar kanske också…