Saker och ting

1.396,00 kr

1.745,00 kr ink moms

Språka Mera-påsen Saker och Ting är fullpackad med ord! Här får ni bekanta er med massor av ord och begrepp inom några vanliga språkliga områden. I den pedagogiska vägledningen finns tips, instruktioner och teckenbilder för dig som använder dig av TAKK.  Materialet förvaras i en praktisk tygpåse. Tyget i den påse som levereras kan avvika från bilden.

Läs mer om Saker och Ting längre ned på sidan.

Artikelnummer: 1005

Beskrivning

Den här Språka Mera-påsen är fullpackad med ord! Språka Meras Saker och ting bjuder in till roliga, språkstimulerande stunder ; i barngruppen eller individuellt. Medan ni läser, leker, spelar spel, bygger och pysslar får ni bekanta er med massor av ord inom några vanliga språkliga områden, t.ex kläder, fordon, djur och leksaker. Ni får också lära er vad en häst har gemensamt med en hund, och varför ett äpple inte passar ihop med en bil och en båt. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Tygpåsen är av hög kvalitet, sydd av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Påsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

Språka Mera-påsens innehåll:

Vägledning: Saker och ting

Pedagogisk vägledning till Saker och ting

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Saker och ting kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Max och Maja

Bok: Max och Maja

På tolv generösa uppslag får vi följa de två vännerna Max och Maja när de leker i parken, går på promenad, äter mellanmål, badar, leker inne och ute under sommar och vinter. De charmiga bilderna är stora och tydliga med många detaljer att titta på. Längst ner på varje sida finns dessutom ett antal detaljer att leta reda på i bilderna. Ett roligt sätt för barnet att lära sig nya ord.

Bok: Mina första 1000 ord

Bok: Mina första 1000 ord

De stora och detaljrika bilderna ger varje ord ett sammanhang som inbjuder till samtal och underlättar inlärningen. Boken är till hjälp både för dig som vill lära dig nya ord, se hur orden stavas eller har svenska som andraspråk.

Spel: Kan du gissa?

Spel: Kan du gissa?

Härma ljuden och beskriv eller dramatisera det du ser på bilderna! Vad hör ni? Vad föreställer det? Det gäller att gissa rätt.

Lotto

Lotto

Lottspel med färgglada bilder. Innehåller 6 stora brickor med olika kategorier (t ex fordon, djur och frukt) och 36 småbilder.

Spelplan

Spelplan

Spelplan, spelpjäser och tärningar. Spela och öva på att komma på ord inom olika kategorier. Först i mål vinner!

Frukter

Frukter

Härliga frukter i trä från HABA. Storlek ca 4-5 cm. För sortering och lek.

Djur

Djur

Färgglada djur i gummi från Learning resources. Storlek ca 3-4 cm. För sortering och lek.

Fordon

Fordon

Färgglada fordon i gummi från Learning resources. Storlek ca 3-4 cm. För sortering och lek.

Timglas

Timglas

Korgar

Tre korgar

Tre korgar för sortering och lek.

Liten tygpåse

Liten tygpåse

Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

Du gillar kanske också…