Lilla Meningspåsen

648,00 kr

810,00 kr ink moms

Med Lilla Meningspåsen får ni möjlighet att på ett lekfullt sätt öva enkel meningsbyggnad.  Böckerna, leksakerna och spelet erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner. Teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en smidig gympapåse.

Läs mer om Lilla Meningspåsen längre ned på sidan.

Artikelnummer: 1104

Beskrivning

Med Språka Meras Lilla Meningspåse får ni på ett lekfullt sätt öva enkel meningsbyggnad. Till er hjälp har ni nallen Pino. Böckerna, leksakerna och spelet erbjuder variation och lockar till många roliga språkutvecklande stunder. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet i Lilla Meningspåsen. Allt ligger packat i en gympapåse. Lätt att ta med!

Språka Mera-påsens innehåll:

Manual Lilla Meningspåsen

Pedagogisk vägledning till Lilla Meningspåsen

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Meningspåsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Pino-docka

Pino-docka

Mjuk, mysig Pino-docka i velour med avtagbara kläder. Lek med Pino och skapa korta eller längre meningar som beskriver vad han gör. 22 cm lång.

Bok: Pinos dagbok

Bok: Pinos dagbok

Pinos dagbok Följ med Pino under en dag och se vad han httar på. Pino vaknar, klär på sig äter och leker. Ett spännande vardagsäventyr för de minsta.

Bok : Pino och pottan

Bok : Pino och pottan

I Pingvinens affär finns det många pottor att välja på. Pino får ett fasligt sjå att prova alla. Till slut hittar han en potta som passar perfekt!

Spel: Pino-memory

Spel: Pino-memory

Memory med 30 brickor i hård papp.

Dockmöbel: säng

Dockmöbel: säng

Fin liten docksäng i målat trä för lek med Pino-dockan.

Potta

Potta

En rosa potta i plast för lek med Pino-dockan.

Pipmugg

Pipmugg

Liten pipmugg för lek med Pino-dockan.

Tandborste

Tandborste

Liten tandborste för lek med Pino-dockan.

Produktblad

Produktblad Språka Meras småpåsar

Du gillar kanske också…