Lilla Känslopåsen

648,00 kr

810,00 kr ink moms

Med Lilla Känslopåsen får ni öva på att sätta ord på känslor. Till er hjälp har ni lilla krokodilen och lilla isbjörnen. Böckerna, spelet och leksakerna i Lilla Känslopåsen lockar till många roliga språkutvecklande stunder. I den pedagogiska vägledningen finns, förutom tips och instruktioner, även teckenbilder för användning av tecken som stöd. Allt ligger packat i en smidig gympapåse.

Artikelnummer: 1105

Beskrivning

Med Språka Meras Lilla Känslopåse får ni möjlighet att på ett lekfullt sätt öva på att sätta ord på olika känslor. Till er hjälp har ni lilla krokodilen och lilla isbjörnen. Böckerna, spelet och leksakerna erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Även teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

Språka Mera-påsens innehåll:

Vägledning Lilla Känslopåsen

Pedagogisk vägledning till Lilla Känslopåsen

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Känslopåsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Lilla krokodilen vill inte

Bok: Lilla krokodilen vill inte

Stora isbjörnen och lilla isbjörnen ska passa lilla krokodilen. Men lilla krokodilen vill inte göra någonting. Men så börjar de bygga en snöhydda. Det är så roligt att lilla krokodilen inte vill gå hem när stora krokodilen kommer tillbaka.

Bok: Glad som en lax - om känslor med krokodil

Bok: Glad som en lax – om känslor med krokodil

Hur är det Krokodil? Är du glad, ledsen eller arg? Eller rent av hungrig eller trött? En rolig bok för de yngsta om känslor.

Pussel: Känslor

Pussel: Känslor

Lägg pussel och lär dej att sätt ord på dina känslor!

Handdocka krokodil

Handdocka krokodil

En härligt mjuk handdocka. Mått: 30 cm.

Isbjörnsunge

Isbjörnsunge

Mjuk och gosig isbjörnsunge. Mått: 20 cm

Spegel och penna

Spegel och penna

Spegel på ena sidan och rit-tavla som går att torka av på andra. Titta i spegeln, hur känner du dig idag? Glad, ledsen eller arg? Rita ditt ansikte på rit-tavlan!

Liten tygpåse (röd)

Liten tygpåse

Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

Produktblad

Produktblad Språka Meras småpåsar

Du gillar kanske också…