Lilla Frågepåsen

696,00 kr

870,00 kr ink moms

Med Språka Meras Lilla Frågepåse får ni på ett lekfullt sätt öva meningsbyggnad med fokus på frågeord. Till er hjälp har ni Mumintrollen och andra figurer i Mumindalen. I den pedagogiska vägledningen finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en smidig gympapåse.

Läs mer om Lilla Frågepåsen längre ner på sidan.

Artikelnummer: 1108

Beskrivning

Med Språka Meras Lilla Frågepåse får ni på ett lekfullt sätt öva meningsbyggnad med fokus på frågeord. Till er hjälp har ni Mumintrollen och andra figurer i Mumindalen.

Böckerna, spelen och leksakerna I Lilla Frågepåsen erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Även teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

Materialet innehåller smådelar och bör ej användas av barn under 3 års ålder utan uppsikt av en vuxen.

Språka Mera-påsens innehåll:

Vägledning Lilla frågepåsen

Pedagogisk vägledning till Lilla frågepåsen

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Frågepåsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Mumin - Vem får blomman?

Bok: Mumin – Vem får blomman?

Muminmamman får ett fång rosor av Muminpappan. Hon blir så glad att hon plockar en bukett till Mumintrollet, som i sin tur plockar blommor till Snorkfröken, som binder en krans till – ja, till vem?

Bok: Mumin - Vem får paketen?

Bok: Mumin – Vem får paketen?

Lilla My delar ut paket i Mumindalen. Men så busig hon är – hon ger paketen till fel person! Kan du hjälpa henne att ställa allt tillrätta?

Lottospel: Mumintrollen

Lottospel: Mumintrollen

Lottospel med figurer och bilder från Mumins värld. Innehåller 6 stycken stora brickor och 36 stycken små.

Pussel: MuminPussel: Mumin

Pussel: Mumin

Fyra stycken robusta träpussel med härliga och färgglada motiv på Mumintrollen. Pusslen kommer i en praktisk låda med skjutlock, så det är lätt att förvara pusslen efter användning.

Leksaker: Muminfigurer

Leksaker: Muminfigurer

Fem träfigurer från Mumindalen.

Liten gul tygpåse

Liten tygpåse

Produktblad

Produktblad appen Färger och fordon

Du gillar kanske också…