Lilla Färgpåsen

696,00 kr

870,00 kr ink moms

Med Lilla Färgpåsen får ni öva färgbegrepp tillsammans med Molly Mus. Boken, spelen och leksakerna i Lilla Färgpåsen  lockar till många roliga språkutvecklande stunder. I den pedagogiska vägledningen finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en smidig gympapåse.

Läs mer om Lilla Färgpåsen längre ned på sidan.

Artikelnummer: 1106

Beskrivning

Med Språka Meras Lilla Färgpåse får ni möjlighet att på ett lekfullt sätt öva färgbegrepp tillsammans med Molly Mus. Boken, spelen och leksakerna i Lilla Färgpåsen erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

Materialet innehåller smådelar och bör ej användas av barn under 3 års ålder utan uppsikt av en vuxen.

Språka Mera-påsens innehåll:

Manual Lilla Färgpåsen

Pedagogisk vägledning till Lilla Färgpåsen

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Färgpåsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Färger

Bok: Färger

Titta på de olika färgerna i boken och se om du kan hitta fler exempel omkring dig – en röd blomma, ett grönt äpple eller kanske en gul sol? Med stora, stadiga flikar och innovativ formgivning introducerar den här boken små barn för olika färger.

Bok: Mollys julgran

Bok: Mollys julgran

Julen står för dörren. Alla hjälps åt att klä Mollys julgran. Var med du också. Vilka färger är det på julpyntet?

Docka: Molly Mus

Docka: Molly Mus

Mysig Molly Mus-docka med kläder som går att ta av. Molly Mus hjälper gärna till att sortera och säga namnen på färgerna, men se upp: Ibland ställer hon till med tokigheter! Dockan är ca 25 cm lång.

Spel: Sortera färger med fåglar

Spel: Sortera färger med fåglar

Innehåller: Roligt färgsorteringsspel med 24 fågelungar, sex fågelmammor/pappor och sex fågelbon. Allt i sex i olika färger. Lägg fågelungarna i påsen och ta upp en i taget. Säg vad färgen heter, och lägg fågelungen i rätt fågelbo. Passa på att räkna fågelungarna, så får ni öva antal också!

Pussel: Alla mina färger

Pussel: Alla mina färger

Rejält pussel i trä, för att öva på färgmatchning. Kan även användas för att kategorisera utifrån andra områden (kläder, frukt, grönsaker, djur). Innehåller 20 bitar.

Liten tygpåse

Liten tygpåse

 

Produktblad

Produktblad appen Färger och fordon

Du gillar kanske också…