Lilla Djungelpåsen med adjektiv

696,00 kr

870,00 kr ink moms

Lilla Djungelpåsen med adjektiv innehåller böcker, spel och leksaker som ger många tillfällen att öva på beskrivande ord. Här vimlar det av djur och växter som är randiga, prickiga, läskiga, roliga, snabba, långsamma, stora och små.  I den pedagogiska vägledningen finns både instruktioner och tips. Teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår också. Allt ligger packat i en smidig gympapåse.

Läs mer om Lilla Djungelpåsen med adjektiv längre ner på sidan.

Artikelnummer: 1102

Beskrivning

I Språka Meras Lilla Djungelpåsen med adjektiv vimlar det av djur som är randiga, prickiga, läskiga, roliga, snabba, långsamma, stora och små. Det finns långa lianer, smala stigar och höga palmer. Det är mycket som är spännande i djungeln och där finns det många tillfällen att använda beskrivande ord (adjektiv).

Böckerna, spelen och leksakerna I Lilla Djungelpåsen med adjektiv erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Även teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

Materialet innehåller smådelar och bör ej användas av barn under 3 års ålder utan uppsikt av en vuxen.

Språka Mera-påsens innehåll:

Manual Lilla Djungelpåsen med adjektiv

Pedagogisk vägledning till Lilla Djungelpåsen med adjektiv

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Djungelpåsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: I djungeln

Bok: I djungeln

Rimmad och rytmisk bok om djuren i djungeln, för de yngsta, med flikar som passar perfekt för små fingrar.

Bok: Hitta mönstren

Bok: Hitta mönstren

Lär dig hitta olika mönster med den här naturinspirerade skattjakten! Boken innehåller 70 ord att öva på att läsa och säga. Använd de tjocka flikarna för att vända blad och hitta nya mönstrade saker. Upptäck en värld av ränder, prickar och rutor, och försök sedan hitta det som inte passar in på sidan. Se alla fina mönster i underbara färgstarka illustrationer!

Memory: Djungel

Memory: Djungel

Fint memoryspel med olika djungeldjur. Spelet är gjort i kraftig papp och förvaras i en fin låda. Spelet innehåller 30 runda bitar, 7 cm i diameter.

Spel: Djurmix

Spel: Djurmix

Roligt spel där man lär sig att kombinera olika bilder och mönster för att få fram en likadan bild som originalkortet visar.

Djungeldjur

Djungeldjur

Tolv fina djungeldjur i gummi för sortering och lek. Storlek 3-5 cm.

Liten gul tygpåse

Liten gul tygpåse

Produktblad

Produktblad Språka Meras småpåsar

Du gillar kanske också…