Lilla Frågepåsen

Till vem plockar Mumintrollet blommor? Vad gör egentligen Muminmamman? Och vems är målarpenseln? Innehållet i Lilla Frågepåsen ger svar på dessa frågor och många fler! Med materialet får ni möjlighet att på ett lekfullt sätt öva meningsbyggnad med fokus på frågeord, t ex vem, var, vems. Till er hjälp har ni Mumintrollen och andra figurer i Mumindalen. Böckerna, spelen och leksakerna erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I manualen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Även teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

599,00 SEK
(Ex. 25% moms)

Lilla Frågepåsen

INNEHÅLL

Manual Lilla Frågepåsen

Manual Lilla Frågepåsen

Manualen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Frågepåsen kan användas. Manualen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Mumin - Vem får dockan?

Bok: Mumin - Vem får dockan?

En pekbok med kartongsidor. Härliga bilder i klara färger.

Bok: Mumintrollen på utflykt

Bok: Mumintrollen på utflykt

Muminfamiljen och deras vänner ska på utflykt i skogen. Men innan de kommer iväg måste de få med sig alla saker. Var är Mymlans andra gummistövel? Och har Lilla My sprungit och gömt sig nu igen? Räkna och leta, peka och matcha, jämför och se vad som är lika och vad som är olika på sidan.

Leksak: Muminfigurer

Leksak: Muminfigurer

Härlig liten låda med fem Muminfigurer i trä: Mumin, Snorkfröken, Muminmamman, Muminpappan och Lilla My. Lådan är inredd som ett rum från Muminhuset.

Pussel: Vem gör vad?

Pussel: Vem gör vad?

Vem gör vad i Mumindalen. Para ihop rätt aktivitet med rätt figur.

Lottospel: Mumintrollen

Lottospel: Mumintrollen

Vems är draken, målarfärgen och koppen? Para ihop rätt sak med rätt figur.

Påse: Lilla Frågepåsen
599,00 SEK
(Ex. 25% moms)
 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär